Menu przyjęcia ogólne

Obiad

  • Rosół z makaronem
  • Karkówka ze śliwką w sosie własnym lub rolada ze schabu w sosie pieczarkowym, kluski śląskie
  • Filet faszerowany sosem chrzanowym podany na ananasie
  • Golonka po bawarsku, kapusta kwaszona gotowana
Menu weselne 1

Pierwszy obiad (5 porcji mięsa na 1 osobę)

  • Rosół z makaronem i zieloną pietruszką
  • Rolada z karkówki w sosie własnym , kluski śląskie
  • Filet faszerowany sosem chrzanowym podanym na ananasie
Menu weselne 2

Zupy

  • Krem z borowików
    • kalafiora
    • brokuł
  • Krem cytrynowy
  • Zupa gulaszowa
Menu dań
1. Sernik - Szt. 1 - 75,00 zł
2. Pijawiec - Szt. 1 - 65,00 zł
3. Pychotka - Szt. 1 - 65,00 zł
4. Delicje - Szt. 1 - 65,00 zł

 

Menu na Andrzejki

Pierwsze podanie

  • Flaki
  • cielęcina w sosie borowikowym, kluski śląskie
  • rolada ze schabu faszerowana
  • sznycel drobiowy
Menu na Bal Sylwestrowy

Pierwsze podanie

  • Rosół a'la Arkadia
  • Schab pieczony w sosie własnym, kluski śląskie
  • Filet z sandacza soute w sosie koperkowym
  • Cielęcina duszona w sosie borowikowym
Menu pogrzegowe

Zestaw 1

  • Rosół z makaronem z zieloną pietruszką
  • Schab panierowany
  • Ziemniaki puree z koperkiem
Dania główne
01

Przystawki i surówki
02

Desery i owoce
03