Obiad
- Rosół z makaronem
- Karkówka ze śliwką w sosie własnym lub rolada ze schabu w sosie pieczarkowym, kluski śląskie
- Filet faszerowany sosem chrzanowym podany na ananasie
- Golonka po bawarsku, kapusta kwaszona gotowana
Pierwszy obiad (5 porcji mięsa na 1 osobę)
- Rosół z makaronem i zieloną pietruszką
- Rolada z karkówki w sosie własnym , kluski śląskie
- Filet faszerowany sosem chrzanowym podanym na ananasie
Zupy
- Krem z borowików
- Krem cytrynowy
- Zupa gulaszowa
1. Sernik - |
Szt. 1 - 75,00 zł |
2. Pijawiec - |
Szt. 1 - 65,00 zł |
3. Pychotka - |
Szt. 1 - 65,00 zł |
4. Delicje - |
Szt. 1 - 65,00 zł |
Pierwsze podanie
- Flaki
- cielęcina w sosie borowikowym, kluski śląskie
- rolada ze schabu faszerowana
- sznycel drobiowy
Pierwsze podanie
- Rosół a'la Arkadia
- Schab pieczony w sosie własnym, kluski śląskie
- Filet z sandacza soute w sosie koperkowym
- Cielęcina duszona w sosie borowikowym
Zestaw 1
- Rosół z makaronem z zieloną pietruszką
- Schab panierowany
- Ziemniaki puree z koperkiem
Dania główne 01 | | |
Przystawki i surówki 02 | | |
Desery i owoce 03 | | |
|