Menu weselne 2Propozycja dań uzupełniającychZupy
- Krem z borowików
- Krem cytrynowy
- Zupa gulaszowa
- Boeuf strogonow
- Pilaw
Dania gorące
- Cielęcina w sosie borowikowym
- Filet z sandacza w sosie ogórkowym lub z szyjek rakowych
- Indyk pieczony
- Klopsiki mielone faszerowane pieczarkami
- Kaczka faszerowana pieczona po staropolsku
- Krokiety faszerowane kapustą i grzybami
- Omlet staropolski
- Polędwica wieprzowa w żurawinach
- Polędwica wołowa smażona, podana z cebulą i jabłkiem
- Roladki drobiowe faszerowane łososiem
- Schab pieczony z porami
- Schab faszerowany smażony w cieście naleśnikowym
- Udziec z dzika w sosie żurawinowym
- Udko kacze pieczone
- Udziec wieprzowy
- Kurczak po śródziemnomorsku
- Udka na ostro
Dania zimne
- Jaja przepiórcze z kawiorem
- Karp po szlachecku
- Pstrąg faszerowany w galarecie
- Roladki z łososia wędzone z ananasem
- Ryba po chińsku
- Sałatka z szyjek rakowych
- Sandacz smażony w pestkach dyni z kapustą włoską
- Szczupak w galarecie
- Śledź po tatarsku
- Tatar z łososia
- Węgorz wędzony podany z łososiem
- Roladki z łososia faszerowane szparagami w galarecie
- Jesiotr wędzony
- Polędwica wieprzowa faszerowana szpinakiem w galarecie
- Śledź po tatarsku
Jadłospis może być modyfikowany na życzenie Klienta
Serdecznie zapraszamy |