Menu weselne 2

Propozycja dań uzupełniających

Zupy

  • Krem z borowików
    • kalafiora
    • brokuł
  • Krem cytrynowy
  • Zupa gulaszowa
  • Boeuf strogonow
  • Pilaw

Dania gorące

  • Cielęcina w sosie borowikowym
  • Filet z sandacza w sosie ogórkowym lub z szyjek rakowych
  • Indyk pieczony
  • Klopsiki mielone faszerowane pieczarkami
  • Kaczka faszerowana pieczona po staropolsku
  • Krokiety faszerowane kapustą i grzybami
  • Omlet staropolski
  • Polędwica wieprzowa w żurawinach
  • Polędwica wołowa smażona, podana z cebulą i jabłkiem
  • Roladki drobiowe faszerowane łososiem
  • Schab pieczony z porami
  • Schab faszerowany smażony w cieście naleśnikowym
  • Udziec z dzika w sosie żurawinowym
  • Udko kacze pieczone
  • Udziec wieprzowy
  • Kurczak po śródziemnomorsku
  • Udka na ostro

Dania zimne

  • Jaja przepiórcze z kawiorem
  • Karp po szlachecku
  • Pstrąg faszerowany w galarecie
  • Roladki z łososia wędzone z ananasem
  • Ryba po chińsku
  • Sałatka z szyjek rakowych
  • Sandacz smażony w pestkach dyni z kapustą włoską
  • Szczupak w galarecie
  • Śledź po tatarsku
  • Tatar z łososia
  • Węgorz wędzony podany z łososiem
  • Roladki z łososia faszerowane szparagami w galarecie
  • Jesiotr wędzony
  • Polędwica wieprzowa faszerowana szpinakiem w galarecie
  • Śledź po tatarsku

 

Jadłospis może być modyfikowany na życzenie Klienta

Serdecznie zapraszamy