Menu dań

1. Sernik -

Szt. 1 - 75,00 zł

2. Pijawiec -

Szt. 1 - 65,00 zł

3. Pychotka-

Szt.1  - 65,00 zł

4.  Delicje -

Szt.1  - 65,00 zł

5. Makowiec drożdżowy -

Szt. 1 - 10,00 zł

6. Wenus lub Biała Dama-

Szt. 1 - 65,00 zł

7. Stefanek-

Szt. 1 - 65,00 zł

8. Snikers -

Szt. 1 - 65,00 zł

9. Devolay -

Szt. 1 -   5,10 zł

10. Filet faszerowany -

Szt. 1 -   5,30 zł

11. Rolada ze schabu w sosie pieczarkowym - 

Szt. 1 -   6,00 zł

12. Karkówka pieczona -

Szt. 1 -   5,30 zł

13. Karkówka w jarzynach -

Szt. 1 -   5,50 zł

14. Golonka po bawarsku -

Szt. 1 -   7,00 zł

15. Schab zapiekany z pieczarkami -

Szt. 1 -   6,00 zł

16. Sznycel drobiowy -

Szt. 1 -   4,50 zł

17. Schab faszerowany, panierowany w sezamie -

Szt. 1 -   5,00 zł

18. Faworki z indyka -

Szt. 1 -   4,50 zł

19.Zrazy wieprzowe -

Szt. 1 -   4,50 zł

20. Karkówka po meksykańsku -

Szt. 1 -   5,50 zł

21. Szaszłyki -

Szt. 1 -   5,00 zł

22. Roladki z pstrąga w galarecie -

Szt. 1 -   5,00 zł

23. Pstrąg faszerowany w galarecie -

Szt. 1 -  15,00 zł

24. Pstrąg w galarecie -

Szt. 1 -  12,00 zł

25. Karp w galarecie -

Szt. 1 -  50,00 zł

26. Sandacz w galarecie 2 kg -

Szt. 1 -  65,00 zł

27. Pierogi z kapustą i grzybami -

1 porcja - 6,00 zł

28. Śledź po kaszubsku -

1 porcja - 3,50 zł

29. Karp po żydowsku -

1 porcja - 5,50 zł

30. Ryba po japońsku -

1 porcja - 4,00 zł

31. Sałatka z szynki -

1 porcja - 2,00 zł

32. Sałatka jarzynowa -

1 porcja - 1,59 zł

33. Kaczka faszerowana -

1 szt.   - 75,00 zł

34. Cielęcina w sosie borowikowym -

1 porcja  -7,00 zł

35. Sandacz w sosie ogórkowym -

1 porcja  -7,00 zł

36. Dorsz w sosie ogórkowym -

1 porcja  -5,50 zł

37. Krokiet z kapustą i grzybami -

1 szt.     - 2,50 zł

38. Czerwony barszcz z suszonymi grzybami -

1 litr      - 6,00 zł

39. Paszteciki z kapustą i grzybami -

1 kg.    - 25,00 zł

40. Makowiec na kruchym spodzie -

1 szt.    - 65,00 zł