Menu dań
1. Sernik -
|
Szt. 1 - 75,00 zł
|
2. Pijawiec -
|
Szt. 1 - 65,00 zł
|
3. Pychotka-
|
Szt.1 - 65,00 zł
|
4. Delicje -
|
Szt.1 - 65,00 zł
|
5. Makowiec drożdżowy -
|
Szt. 1 - 10,00 zł
|
6. Wenus lub Biała Dama-
|
Szt. 1 - 65,00 zł
|
7. Stefanek-
|
Szt. 1 - 65,00 zł
|
8. Snikers -
|
Szt. 1 - 65,00 zł
|
9. Devolay -
|
Szt. 1 - 5,10 zł
|
10. Filet faszerowany -
|
Szt. 1 - 5,30 zł
|
11. Rolada ze schabu w sosie pieczarkowym -
|
Szt. 1 - 6,00 zł
|
12. Karkówka pieczona -
|
Szt. 1 - 5,30 zł
|
13. Karkówka w jarzynach -
|
Szt. 1 - 5,50 zł
|
14. Golonka po bawarsku -
|
Szt. 1 - 7,00 zł
|
15. Schab zapiekany z pieczarkami -
|
Szt. 1 - 6,00 zł
|
16. Sznycel drobiowy -
|
Szt. 1 - 4,50 zł
|
17. Schab faszerowany, panierowany w sezamie -
|
Szt. 1 - 5,00 zł
|
18. Faworki z indyka -
|
Szt. 1 - 4,50 zł
|
19.Zrazy wieprzowe -
|
Szt. 1 - 4,50 zł
|
20. Karkówka po meksykańsku -
|
Szt. 1 - 5,50 zł
|
21. Szaszłyki -
|
Szt. 1 - 5,00 zł
|
22. Roladki z pstrąga w galarecie -
|
Szt. 1 - 5,00 zł
|
23. Pstrąg faszerowany w galarecie -
|
Szt. 1 - 15,00 zł
|
24. Pstrąg w galarecie -
|
Szt. 1 - 12,00 zł
|
25. Karp w galarecie -
|
Szt. 1 - 50,00 zł
|
26. Sandacz w galarecie 2 kg -
|
Szt. 1 - 65,00 zł
|
27. Pierogi z kapustą i grzybami -
|
1 porcja - 6,00 zł
|
28. Śledź po kaszubsku -
|
1 porcja - 3,50 zł
|
29. Karp po żydowsku -
|
1 porcja - 5,50 zł
|
30. Ryba po japońsku -
|
1 porcja - 4,00 zł
|
31. Sałatka z szynki -
|
1 porcja - 2,00 zł
|
32. Sałatka jarzynowa -
|
1 porcja - 1,59 zł
|
33. Kaczka faszerowana -
|
1 szt. - 75,00 zł
|
34. Cielęcina w sosie borowikowym -
|
1 porcja -7,00 zł
|
35. Sandacz w sosie ogórkowym -
|
1 porcja -7,00 zł
|
36. Dorsz w sosie ogórkowym -
|
1 porcja -5,50 zł
|
37. Krokiet z kapustą i grzybami -
|
1 szt. - 2,50 zł
|
38. Czerwony barszcz z suszonymi grzybami -
|
1 litr - 6,00 zł
|
39. Paszteciki z kapustą i grzybami -
|
1 kg. - 25,00 zł
|
40. Makowiec na kruchym spodzie -
|
1 szt. - 65,00 zł
|
|