Menu na Bal SylwestrowyPierwsze podanie
- Rosół a'la Arkadia
- schab pieczony w sosie własnym, kluski śląskie
- Filet z sandacza soute w sosie koperkowym
- Cielęcina duszona w sosie borowikowym
- sznycel drobiowy
- Wołowina duszona w volewantach
- Zestaw surówek, ziemniaki
Zakąski
- Ryba wędzona
- Łosoś wędzony, kawior, jaja przepiórcze
- Pstrąg faszerowany szparagami
- Tatar wołowy
- Udziec pieczony w sosie żurawinowym
Drugie podanie
- Golonka po bawarsku,, kapusta kwaszona gotowana
- Polędwica wieprzowa po staropolsku
- Kotlet devolay, frytki
- Czerwony barszcz
Trzecie podanie
- Flaki wołowe z pieczywem
- Karkówka w jarzynach, sos czosnkowy
- Filet w migdałach
- Sztuka mięsa duszona z morelą
Ciasto, owoce, soki, herbata, kawa, szampan
Życzymy Smacznego |