Menu przyjęcia ogólne

Obiad

  • Rosół z makaronem
  • Karkówka w sosie własnym lub rolada ze schabu w sosie pieczarkowym, kluski śląskie
  • Filet faszerowany sosem chrzanowym podany na ananasie lub filet z indyka zapiekany z mozzarellą lub filet faszerowany szpinakiem podany z bukietem warzyw
  • Kaczka pieczona po staropolsku lub udka kacze podane z ziemniakami pieczonymi
  • Schab panierowany lub zapiekany z pieczarkami
  • Mieszki ze schabu faszerowane sosem sorowym
  • Policzki wieprzowe duszone w piwie miodowym, kapusta modra gotowana
  • Polędwica wieprzowa w cieście francuskim w sosie kurkowym lub polędwica po parmeńsku zapiekana z serem
  • Żeberka pieczone bez kości lub sznycel drobiowy, filet panierowany w  płatkach migdałowych
  • surówki z kapusty, z marchwi, z czerwonej kapusty, fantazyjna, ziemniaki
  • Kawa , herbata z cytryną

Zakąski

  • Ryba w galarecie lub roladki łososiowe w galarecie
  • Tatar wołowy
  • Ryba wędzona
  • Szynka w galarecie lub polędwica faszerowana szpinakiem w galarecie

Podwieczorek

  • Czerwony barszcz do picia
  • Kotlet davolay , frytki
  • Szaszłyki, ryż na sypko
  • Yuki ułańskie w sosie podgrzybkowym lub pieczeń wieprzowa w sosie borowikowym
  • Karkówka pieczona w jarzynach lub zapiekana z pieczarkami i serem

Ciasta

  • Tort
  • Sernik
  • Snickers
  • Pijawiec
  • Filadelfia
  • Piernikowe
  • Ciasto Jagodowe
  • Pychotka
  • 3 bit
  • Delicja

Tel. kontaktowy: 605 850 596


Jadłospis może być modyfikowany na życzenie Klienta

Serdecznie zapraszamy