Menu przyjęcia ogólneObiad
- Rosół z makaronem
- Karkówka w sosie własnym lub rolada ze schabu w sosie pieczarkowym, kluski śląskie
- Filet faszerowany sosem chrzanowym podany na ananasie lub filet z indyka zapiekany z mozzarellą lub filet faszerowany szpinakiem podany z bukietem warzyw
- Kaczka pieczona po staropolsku lub udka kacze podane z ziemniakami pieczonymi
- Schab panierowany lub zapiekany z pieczarkami
- Mieszki ze schabu faszerowane sosem sorowym
- Policzki wieprzowe duszone w piwie miodowym, kapusta modra gotowana
- Polędwica wieprzowa w cieście francuskim w sosie kurkowym lub polędwica po parmeńsku zapiekana z serem
- Żeberka pieczone bez kości lub sznycel drobiowy, filet panierowany w płatkach migdałowych
- surówki z kapusty, z marchwi, z czerwonej kapusty, fantazyjna, ziemniaki
- Kawa , herbata z cytryną
Zakąski
- Ryba w galarecie lub roladki łososiowe w galarecie
- Tatar wołowy
- Ryba wędzona
- Szynka w galarecie lub polędwica faszerowana szpinakiem w galarecie
Podwieczorek
- Czerwony barszcz do picia
- Kotlet davolay , frytki
- Szaszłyki, ryż na sypko
- Yuki ułańskie w sosie podgrzybkowym lub pieczeń wieprzowa w sosie borowikowym
- Karkówka pieczona w jarzynach lub zapiekana z pieczarkami i serem
Ciasta
- Tort
- Sernik
- Snickers
- Pijawiec
- Filadelfia
- Piernikowe
- Ciasto Jagodowe
- Pychotka
- 3 bit
- Delicja
Tel. kontaktowy: 605 850 596
Jadłospis może być modyfikowany na życzenie Klienta
Serdecznie zapraszamy |